Zúčastnite sa inovatívneho workshopu "90 sekúnd európskeho kampaňovania"

Workshop pre všetkých, ktorých zaujíma verejná komunikácia, kampane a európske záležitosti a majú menej ako 30 rokov.

Voľby do Európskeho parlamentu sú za dverami, ale vždy sa nájde čas na nejaké kampaňovanie a vy môžete byť v strede diania!

Nezisková organizácia Európsky Dialóg, v spolupráci s Kanceláriou Európskeho parlamentu na Slovensku, vám ponúka jedinečnú príležitosť zapojiť sa do sveta politických kampaní: workshop v rámci projektu “Blízke stretnutia európskeho druhu”. 

Tento workshop je pre všetkých, ktorých zaujíma verejná komunikácia, kampane a európske záležitosti a majú menej ako 30 rokov. Ocenia ho mladí novinári, študenti komunikácie, masmédií, žurnalistiky, politológie alebo európskych štúdií. Dvere sú ale otvorené každému, kto sa chce naučiť niečo nové, zlepšiť svoje komunikačné zručnosti alebo sa podeliť o svoju víziu Európskej únie. Zároveň je to skvelá príležitosť zoznámiť sa s novými ľuďmi.

Kedy a kde?

22. marca o 16.00, v priestoroch Domu EÚ na adrese Palisády 29 v Bratislave. 

Ako a dokedy sa môžete registrovať?

Podrobné informácie, vrátane online prihlášky, nájdete tu. Prihlásiť sa môžete najneskôr do 20. marca. Ak máte hocijaké otázky, kontaktujte Európsky dialóg priamo na emailovej adrese: info@europskydialog.eu.

Tešíme sa na vašu účasť a vaše 90-sekundové kampane, ktoré zmenia Európu!

90sekund2.png